Semnalistica de exterior

Semnalistica de exterior se refera la elemente de directionare, semnalizare, mascare a anumitor zone sau de a comunica diverse mesaje sau de promovare. Pentru fabricarea acestor produse sunt folosite materiale speciale cu o rezistenta mai mare mecanica si la conditiile de mediu. Decorarea vitrinelor este una dintre variantele cele mai eficiente de promovare. Fiind de dimensiuni mari vitrinele reprezinta un spatiu de comunicare si promovare cu o foarte buna vizibilitate si un puternic impact asupra clientilor. Materialul specific pentru vitrine este window graphics, dar se poate folosi si autocolant transparent/alb printat, folia imitatie sablare sau autocolante fluorescente.
Decorarea autoturismelor reprezinta o alta modalitate eficienta de promovare. Sunt utilizate autocolante speciale pentru personalizarea auto printate si laminate cu folii de protectie UV sau autocolante colorate in masa decupate pe contur.
In functie de mai multe criterii, indicatoarele se executa in special din placi rigide (bond, pvc (forex), polipropilena, abs) printate direct sau cu autocolant printat si laminat sau din materiale flexibile (frontlit banner). Acestea se monteaza pe structuri existente sau executate la comanda special pentru fiecare proiect.
Mesh-ul este materialul cel mai des intalnit in productiile de print outdoor de mari dimensiuni. Acesta este folosit atat pentru promovare cat si pentru mascarea anumitor spatii sau fatade. Panoul de identificare santier este un produs obligatoriu ce trebuie sa existe la fiecare santier si sa respecte anumite caracteristici tehnice de realizare.

mesh bucuresti
  • Mesh

decor vitrine autocolant bucuresti
  • Decor vitrine

indicatoare panou exterior bucuresti
  • Indicatoare

decorarea autoturismelor  bucuresti
  • Decorarea autoturismelor

panouri de santier bucuresti
  • Panouri de santier

Intra in legatura cu noi si spune-ne cu ce te putem ajuta.

Ne poti contacta oricand, folosind formularul de contact de mai jos, sau, telefonic, in zilele lucratoare.