Politica de confidentialitate

sc Vertex Productie Publicitara s.r.l., cu sediul în Str. Elev Stefanescu Stefan, nr. 47, bl. 423, sc. 1, et. 2, ap. 17, Bucuresti,
înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/7925/2012, cod de identificare fiscală RO 0410185, respectă legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi colectate şi prelucrate de către sc Vertex Productie Publicitara s.r.l. numai în măsura permisă prin Regulamentul UE 2016/679 cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Definirea termenilor:

Date cu caracter personal: Orice informaţii referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice mod, alăturarea, combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Conform Regulamentului UE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, sc Vertex Productie Publicitara s.r.l. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate:

Scopul colectării datelor: datele dumneavoastră personale, așa cum sunt colectate în Formularul de comandă (nume, telefon, adresă de email), vor fi utilizate doar pentru a vă contacta cu privire la solicitarea dvs și pentru a expedia comanda. În funcție de situație, vom opta pentru un răspuns prin e-mail sau pentru o conversație telefonică. Nu vom folosi datele în alte scopuri și nu le vom transfera niciunui terț. Vor avea acces la datele dvs personale doar persoane autorizate de către sc Vertex Productie Publicitara s.r.l.. Datele vor fi șterse la solicitarea dvs sau în termen de 365 de zile de la primirea acestora.

Prin citirea acestei politici aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de a fi informat, dreptul de a accesa datele personale, dreptul la rectificare, dreptul de a fi uitat, de a restricționa procesarea, dreptul la portarea datelor, dreptul de a obiecta și de a restricționa luarea automată de decizii.

Intra in legatura cu noi si spune-ne cu ce te putem ajuta.

Ne poti contacta oricand, folosind formularul de contact de mai jos, sau, telefonic, in zilele lucratoare.